Platforma më e sigurtë Shqipëtare Test 24 h

Digi Alb TV tanimë vjen me ofertat më të mira në treg, duke ofruar kualitet stabilitet dhe shpejtësi të kanaleve.

ABONIMET

1 MUAJ ABONIM

99€

10€

Kanale Shqipëtare

Kanale Evropiane

Kanale Skandinave

Kanale Botërore

Kanale për Fëmijë

VOD Filma Shqip

1 VIT ABONIM

99€

120€

Kanale Shqipëtare

Kanale Evropiane

Kanale Skandinave

Kanale Botërore

Kanale për Fëmijë

VOD Filma Shqip

1 VIT + DEKODER

Kanale Shqipëtare

Kanale Evropiane

Kanale Skandinave

Kanale Botërore

Kanale për Fëmijë

VOD Filma Shqip

6 MUAJ ABONIM

DEKODER GJERMAN + 12 MUAJ ABONIM PëR VETË

59€

+500

Kanale Sportive

+450

Kanale Shqip

+300

Kanale Skandinave

4/5

Kanale nga e gjithë bota!

Shiko kanale nga e gjithë bota, duke përfshirë të gjitha shtetet e botës…

Abonohu Tani, kontakto me operatorët tanë...